werkelijk bent...

Worden wie je

Er zit veel meer in mensen dan zijzelf geloven. Maar hoe halen ze het beste uit zichzelf? Bij Personeelskracht helpen we daar graag bij. We begeleiden mensen bij het worden wie ze werkelijk zijn. We zetten mensen in hun kracht en ontketenen daarbij nieuwe, positieve energie. Dat creëert toegevoegde waarde voor zowel mens als organisatie.

Mensen helpen te worden wie ze werkelijk zijn… Dat lukt alleen maar wanneer je als coach kunt putten uit eigen ervaring. Uit je persoonlijke zoektocht naar jezelf. Bij Personeelskracht weten we dat als geen ander. Met 30 jaar ervaring op zak, zijn we dan ook in staat om op elk gewenst niveau en in elke sector te werken.

Kees van Dongen

‘Ik heb in mijn leven en loopbaan een hele reis gemaakt.’

Ik ben een gevoelsmens pur sang. Een langdurig pestverleden liet de nodige sporen achter. Ik handhaafde me door te pleasen, mezelf kleiner te maken en conflicten uit de weg te gaan. Gelukkig kon ik goed leren, communiceren en was ik een knokker. Na een studie rechten werd ik jurist en deed ik veel landelijk bestuurlijke ervaring op. Toch bleef er iets knagen. Ik realiseerde me dat niet regels, maar mensen mijn passie zijn. En ik besefte dat de ervaringen uit mijn jeugd me in de weg stonden. Ik stond lang niet altijd in mijn volledige kracht.

Ik maakte de reis naar binnen en bevrijdde mezelf van de oude mechanismes die me belemmerden om uit volle kracht mijn eigen weg te gaan. In vrijheid en uit kracht koos ik voor mijn passie: ‘de mens’. Als mede-eigenaar van Personeelskracht werk ik nu alle dagen vanuit deze passie. Ik begeleid organisaties op de ‘menskant’. Mijn kennis en ervaring van organisaties komt nog dagelijks van pas. Maar nóg meer put ik uit mijn opleidingen en mijn levenservaring. Als een geduldige en betrokken reisgids begeleid ik mensen bij hun persoonlijke reis in hun loopbaan en leven.

Ik voel mij een gezegend mens.

Anita Noordzij

‘Mensen en organisaties begeleiden geeft mij energie.’

Mensen en organisaties begeleiden geeft mij energie. Zij hebben mij altijd geboeid. Waarom doen ze wat ze doen? Welke intentie en drijfveer zitten achter hun beslissingen en gedrag? De vele processen die ik zelf heb doorleefd, stellen me in staat om dit te kunnen doorgronden.

Ik groeide op in een emotioneel onstabiele omgeving en hield me staande door mijn gevoel uit te schakelen. Ik wilde alles perfect doen, alles onder controle houden en ging maar door. Diverse (coach)opleidingen en coachings gaven me uiteindelijk meer inzicht. Ik vond mijn balans en leerde in mijn eigen kracht te komen. Met deze kracht en inzichten heb ik me als mens steeds verder ontwikkeld. Mijn zelfvertrouwen groeide enorm.

Deze prachtige levenservaring stelt mij in staat mensen en organisaties te begeleiden. Samen met hen werk ik aan motivatie en groei. Mensen die de volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling maken… Daar doe ik het voor!