beste versie van jezelf

Op zoek naar de

Elke organisatie drijft op enthousiaste gemotiveerde medewerkers. Op mensen die de beste versie van zichzelf inzetten. Dit levert voor iedereen het meeste op: voor de medewerker zelf, zijn of haar collega’s en voor het bedrijf. Een goede match tussen een medewerker en de best passende functie zorgt voor synergie.

Herken je ‘Mèh…’, vind je ‘Yeah!’

Effectief leiderschap, cultuur, structuur, gedrag… Personeelskracht helpt je als organisatie de juiste randvoorwaarden te creëren zodat je medewerkers kunnen doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Maar we kijken ook naar de medewerkers zelf. Wat hebben ze nodig om te groeien en wat blokkeert hun persoonlijke ontwikkeling? We helpen hen overtuigingen, angsten en patronen die hun functioneren verstoren blijvend los te laten. De kracht van Personeelskracht zit dan ook in drie dingen: persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en HR-ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling

Op zoek naar de beste versie van je medewerker!

Gedragsprofielen en assessments zetten we in voor inzicht in gedrag. Onze coaching zetten we in voor verandering in gedrag. En voor de ontwikkeling van kennis en vaardigheden biedt Personeelskracht trainingen op maat aan. Zo kan je onder andere bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding, leiderschaps-training en Holistic Health Coaching.

Teamontwikkeling

Op zoek naar de beste versie van het team!

Personeelskracht biedt teamontwikkeling op maat aan, aangepast aan de samenstelling en leercurve van het team. We zijn gewend om voor diverse samenstellingen te staan, waaronder directie- en MT teams, ondernemingsraden en Project Start-Ups.

HR-ontwikkeling

Op zoek naar de beste versie van HR!

We geloven dat je organisatie aan kracht wint wanneer er onderlinge samenhang is tussen mens en structuur. Personeelskracht biedt HR-ontwikkeling aan op een breed vlak.