Worden wie je

werkelijk bent

Worden wie je werkelijk bent… Dat lijkt eenvoudig en misschien zelfs overbodig. Maar wij weten uit ervaring dat oude angsten, overtuigingen en emoties je soms in de weg zitten. Ze blokkeren de beste versie van jezelf. Dat merk je in je werk, maar ook in je privéleven. En dat vinden wij bij Personeelskracht zonde!

Niet werkelijk kunnen zijn wie je bent en niet kunnen doen wat je écht wil… Het kost veel energie en staat doelen in de weg. Wegdrukken of vluchten van gevoelens of ambities lost vaak niets op. Bij Personeelskracht weten we dat het anders kan. We helpen mensen te groeien en de regie over hun leven weer in eigen hand te nemen.

Holistic coaching

Wil je echt verandering in je leven? Heb je al veel geprobeerd, maar niets lijkt echt te helpen? Onze unieke methode is de meest effectieve coachmethodiek voor blijvende gedragsverandering. We richten ons op het onderbewustzijn waardoor je snel en effectief tot de kern komt en met nieuwe inzichten je oude patronen kan veranderen.

Individuele coaching

Individuele coaching op diverse onderdelen als communicatie, leiderschap en inzicht in loopbaanambities.

Loopbaancoaching

Op basis van een uitgebreid persoonlijk profiel (Insights) en  loopbaanoverzicht krijg je veel inzicht in je persoonlijke drijfveren, kwaliteiten, communicatie- en mogelijk leiderschapsstijl. Aan de hand hiervan gaan we kijken welke functie het beste bij jouw persoonlijkheid past.