eigen hand

Groei in

Heb je een vraag of thema waar je mee aan de slag wil? Wil je echt stappen zetten om te worden wie je werkelijk bent? Dan helpen we je graag. Wij geloven dat je uiteindelijk zelf de stappen zet en dat wij onze aandacht, expertise en ervaring inzetten om jou hierbij te helpen.

De beste versie van jezelf bereiken we bij Personeelskracht met onze drie kernwaarden:
 • Oprechte aandacht:

  Je merkt het meteen. Wat ons écht onderscheidt is aandacht. Voor mensen én organisaties. Wij willen je horen en begrijpen. Wij gaan aan door aandacht!

 • Diepgang:

  Bij Personeelskracht gaan we een laag dieper. Omdat wij weten dat hoe dieper we gaan, des te beter de resultaten zijn. Diep gaan vergt moed en overtuiging, maar brengt uiteindelijk energie en opluchting. En hoe diep we gaan, bepaal je natuurlijk altijd zelf.

 • Deskundigheid:

  Mensen leren de beste versie van zichzelf te zijn… Dat kun je alleen maar overbrengen als je zelf de reis al eens hebt afgelegd. Als je valkuilen en de drempels kent. Maar ook als je weet dat het uiteindelijk loont. Dat het zich uitbetaalt in meer plezier in je werk, in een goed lopend team of bedrijf, maar vooral in meer energie en rust privé.

  Bij Personeelskracht weten waar we over praten door eigen ervaring, door de noodzakelijke opleidingen en door zeer ruime praktijkervaring als coach.